Hihetetlen: rosszul parkoló autók miatt órákon keresztül nem tudtak közlekedni a buszok Miskolctapolcán

Megosztás

Nem az első eset, hogy az MVK járművei nem tudnak bizonyos megállókat, illetve végállomásokat megközelíteni, mert valaki rosszul parkolja le autóját, nem figyelve a közlekedés többi résztvevőjére.

Október 23-án volt is bőven oka a szitkozódásra a 20-as busz vezetőinek, illetve utasainak. Hétfőn, délutántól este hétig a 20-as autóbuszok csak a Miskolctapolca parkolóig közlekedtek, nem jutottak el a végállomásig. Nem az első volt, hogy a rosszul parkoló autók fennakadást okoztak a városrészben.

“Parkoló autók ma is elállták Miskolctapolca végállomáson az autóbusz útját, emiatt a 20-as járatok csak a Miskolctapolca parkolóig tudnak jelenleg közlekedni. Kérjük megértésüket!” – írta a közösségi médiában hétfőn az MVK. A fennakadás 19 óráig tartott, onnantól újra a Miskolctapolca végállomásig közlekedtek a 20-as járatok.

Az eset rámutat, hogy Miskolctapolca mennyire közkedvelt pihenőhely, emellett sajnos arra is bizonyíték, hogy sokaknak újra kellene járniuk az autósiskolát, vagy csak jobban figyelni a kitett jelzésekre. IDE KATTINTVA egy júniusi esetről olvashatnak újra, amikor egy suzukis úgy parkolt le, hogy fél napra leállt a villamosforgalom Miskolcon.

Ha szeretne tájékozott és jól értesült lenni, de messzire elkerülné a propagandát, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Kapcsolódó cikkek